Villa Parkweg

In het van Stolkpark wordt een 19e eeuwse villa verbouwd en verduurzaamd. De villa is in de loop der tijd diverse keren aangepast en bij de laatste verbouwing gesplitst in 3 appartementen. Nu wordt het één groot woonhuis voor een familie. Het trappenhuis wordt herstelt naar de oorspronkelijke situatie. Later toegevoegde scheidingselementen en verlaagde plafonds worden verwijderd. De nodige aanpassingen in het huis worden in stijl met het oorspronkelijke huis ontworpen.

 

Monumentaal pand van het gas af

Het casco wordt herstelt op ontstane schades. De schil wordt aan de binnenzijde voorzien van dampopen isolatiematerialen. Monumentale interieur-onderdelen worden gedemonteerd en terug geplaatst op de isolerende voorzetwanden. Bij geringe isolatieruimte wordt het dunne isolerende aerogel toegepast. De nieuwe installaties maken het huis all-electirc en worden slim ingepast. Grote onderdelen worden uit het zicht in het souterrain en op delen van het platte dak geplaatst. Met het zorgvuldig inpassen van een personenlift is het huis levensloopbestendig.

begane grond
Status : Verbouwing gestart
Opdrachtgever : Particulier
Locatie : Den Haag
Aannemer : Burgy
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.