Verduurzamen monumenten

Monumenten verduurzamen en besparen

Het verduurzamen van monumenten is een specialistische klus die u het liefst uitbesteedt aan iemand met kennis van zaken. Met het verduurzamen van een monument, maakt u een historisch gebouw klaar voor de toekomst. Maatwerk is nodig om goede oplossingen te vinden zónder dat het erfgoed zijn historische waarde verliest. BERNS Architectuur is een deskundig architectenbureau en met een grote passie voor historische gebouwen. Het verduurzamen van monumenten is een van onze specialiteiten waardoor we meerwaarde leveren voor de gebruiker. Dit maakt ons tot een interessante partner om mee samen te werken.

Verduurzamen monumenten met BERNS architectuur

Het nemen van energiebesparende maatregelen doet u met het oog op de toekomst. U zet in op behoud van een monument, maar u wilt het ook gereedmaken voor de toekomstige generaties. Bij BERNS architectuur zetten we maximaal in op een duurzame gebouwde omgeving. Hoe wij dat doen? Minder afval, minder energie voor de productie van nieuwe materialen en minder energieverbruik in de gebouwen. Al deze zaken zijn voor ons even belangrijk als het comfort voor de gebruikers. Dit maakt BERNS architectuur tot een aantrekkelijke partner om in te schakelen voor het verduurzamen van uw monument.

Hoe gaat verduurzamen in zijn werk?

Bij het verduurzamen van monumenten houden we bij ons architectenbureau zoveel mogelijk rekening met uw wensen. We kijken naar de kansen van uw pand, maar ook naar wat de technische beperkingen zijn. We hebben respect voor wat er al is en zijn geïnteresseerd in het nieuwe. Duurzaamheid past perfect in dat plaatje. Een balans tussen oud en nieuw, daar zetten we op in. Als restauratie architect hebben we niet alleen kennis van het verduurzamen van monumenten, maar behoort ook het herbestemmen van een monument tot een van onze expertises. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die er zijn voor het verduurzamen van historische gebouwen.

Verduurzamen monumenten

Verduurzamen monumenten vormgeven met BERNS Architectuur

Het verduurzamen van monumenten besteedt u graag uit aan een specialist. BERNS architectuur heeft een ongekende passie voor en kennis van oude gebouwen.  We zijn bewust een klein bureau met een groot netwerk van specialisten met elk hun eigen expertise. Per project werken we samen met de juiste mensen, die met hun specifieke kennis kunnen bijdragen aan een optimaal resultaat. We zijn aangesloten bij de BNA (De Branchevereniging voor Nederlandse Architecturenbureaus) en werken we volgens de door hen opgestelde richtlijnen. Neem daarom voor uw project contact op met ons kantoor.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die er zijn
voor het verduurzamen van historische gebouwen.