Restauratie architect

Oude gebouwen nieuw leven inblazen

Wilt u een oud, vervallen of onbruikbaar gebouw nieuw leven inblazen en bent u hiervoor op zoek naar een restauratie architect? BERNS architectuur is een architectenbureau uit Den Haag met een passie voor en kennis van oude gebouwen. We zijn gespecialiseerd in het restaureren van monumentale woonhuizen, kerken, industrieel erfgoed en andere bijzondere oude gebouwen. We denken graag met u mee wat er mogelijk is om uw oude gebouw een nieuwe kans te geven.

Wat wij doen als restauratie architect

Het is onze missie om oude gebouwen nieuw leven in te blazen door ze te restaureren, transformeren en te verduurzamen. Het restaureren van historische gebouwen en monumenten leidt vaak tot verrassende resultaten. We kijken namelijk naar de kansen die er zijn voor transformatie zónder dat de unieke kwaliteiten verloren gaan. De balans tussen behoud en vernieuwing is voor ons een interessante uitdaging en die we met veel enthousiasme oppakken. Vanzelfsprekend nemen we uw wensen als uitgangspunt en doen we onze uiterste best om het restauratietraject met succes te voltooien.

Een perfecte balans tussen oud en nieuw

Als restauratie architect richten we ons ook op het verduurzamen van monumenten en het herstemmen van historisch erfgoed. BERNS architectuur is een betrokken partner die zich optimaal inzet voor het behoud en herbestemmen van oude gebouwen. Hergebruik biedt namelijk meerwaarde aan de bewoners en/of gebruikers. Elke opdracht pakken we met veel enthousiasme op. We streven te allen tijde naar een succesvol eindresultaat. We hanteren hiervoor een doelgerichte aanpak met een passie voor historie en een grote interesse in het nieuwe.

Restauratie architect

Waarom u samenwerkt met BERNS architectuur

BERNS architectuur is een bewust klein architectenbureau dat beschikt over een groot netwerk van specialisten. Bij elk project werken we samen met de juiste vakmensen om tot de beste resultaten te komen. We starten altijd met een vrijblijvend schetsgesprek en proberen de wensen van u als opdrachtgever duidelijk te krijgen. Het restaureren van oude gebouwen is onze specialiteit en we gaan op zoek naar wat mogelijk is binnen de kaders van het monument. BERNS architectuur is lid van BNA (De Branchevereniging voor Nederlandse Architecturenbureaus) en werkt volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.