Herbestemmen monument

Herbestemmen monument - BERNS architectuur heeft de oplossing

Een monument restaureren en een nieuwe bestemming geven, dat is een klus waarvoor u graag een specialist inschakelt. Wat dacht u bijvoorbeeld van kantoor naar woning of een woning in een kerk? Dit zijn specifieke herbestemmingen en daarin is de hulp van een deskundig architectenbureau onmisbaar. BERNS architectuur heeft een ongekende passie voor oude gebouwen en blaast ze op unieke wijze nieuw leven in. Dit realiseren we door nauw met u samen te werken aan de herstemming van uw monument.

Op zoek naar wat haalbaar is

Bij het herbestemmen van een monument kijken we altijd naar wat mogelijk is. Het gaat om een mooi, functioneel en verrassend gebouw, maar wel met respect voor de historie. Bij BERNS architectuur zoeken we voortdurend naar de balans tussen oud en nieuw. Vanaf het begin tot het eind denken we met u mee en kunt u rekenen op onze expertise en betrokkenheid. We starten altijd met goed onderzoek en kijken naar wat een gebouw zo bijzonder maakt. Verder gaan we op zoek naar kansen en mogelijkheden zónder dat u onnodig veel geld uitgeeft.

Nieuwe kansen voor een oud gebouw

Bij BERNS architectuur gaan we voor een ontwerp waarbij oud en nieuw een mooi geheel vormen. Juist historisch waardevolle gebouwen verdienen een nieuwe kans. Wij transformeren gebouwen zónder dat de unieke kwaliteiten verloren gaan. Met de juiste balans tussen behoud en vernieuwing is een goed eindresultaat altijd mogelijk. Dit is ons als restauratie architect op het lijf geschreven. Daarbij nemen we ook het verduurzamen van monumenten zoveel mogelijk mee in onze plannen. Dit doen we met het oog op de toekomst én om recht te doen aan een meer duurzame samenleving.

Herbestemmen monument

Een monument herbestemmen met BERNS architectuur

Het herstemmen van monumenten vertrouwt u toe aan een specialist. BERNS architectuur is hét architectenbureau om mee samen te werken. We zijn een kleinschalig architecturenbureau en kiezen voor een duidelijke en servicegerichte aanpak. Bij het herbestemmen van een monument starten we met een schets en zetten we uw wensen als opdrachtgever uiteen. Aan de hand daarvan ontvangt u een offerte en kunnen we snel starten met het traject. BERNS architectuur werkt volgens de richtlijnen van de BNA (De Branchevereniging voor Nederlandse Architecturenbureaus) waardoor kwaliteit te allen tijde gewaarborgd is. Neem direct contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Neem direct contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.